Menu

Elka


+31 (0)6 24 56 87 15 lvanklaveren@elka.cowww.linkedin.com


Een bedrijfskundig ICT-er met GBV (Gezond Boeren Verstand).

Anderen op een hoger nivo brengen, processen verbeteren, nieuwe zaken initiëren, dat drijft mij; daar word ik warm van! Ik ben iemand die gedreven wordt door wat mensen beweegt, ben graag onder de mensen en voel me gewaardeerd in het leidinggeven aan en samenwerken met mensen die er samen met mij de schouders onder willen zetten.

Mijn lijfspreuk is:‘doe wat je zegt en zeg wat je doet’. Als projectmanager ben ik doelgericht. De snelste manier om bij het doel te komen is niet altijd de kortste route: de weg ergens naartoe is minstens zo boeiend. En dat proces loop ik graag met klanten, met name naarmate de uitdagingen groter worden: interne belangen, moeizame projecten, ze dagen me uit. Bij de uitvoering leg ik er graag iets van mezelf in: meerwaarde, passie.

Passie voor datgene wat je doet, gecombineerd met integriteit, betrokkenheid en professioneel opereren is enorm belangrijk om vertrouwen op te bouwen en het motiveert anderen om hetzelfde te doen.

Met name de AFAS-visie heeft me gestempeld. De 'harde' praktijk heeft me gevormd: als Business Unit Manager heb ik enkele malen zelf in praktijk mogen brengen wat het is om organisaties te helpen veranderen. Prince2 is voor mij meer dan een bekende term.