Menu

Qontinu


+31 (0)6 15 89 66 77                            bas@qontinu.nlwww.linkedin.com


Als AFAS Expert staat Qontinu voor jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de totale softwareoplossing van AFAS.

Qontinu verbindt Financieel, HR, CRM en uw primaire processen binnen Projecten, Abonnementen en Logistiek en zorgt ervoor dat uw organisatie optimaal profiteert van beschikbare functionaliteit en schaalbaarheid en dat AFAS software naadloos integreert met reeds bestaande applicaties in uw organisatie.

Daarnaast fungeert Qontinu als bruggenbouwer. Richting AFAS, door gerichte communicatie, zonder enige ruis, over directe lijnen. Maar ook in uw organisatie. Door afdelingen met elkaar te verbinden en de juiste stakeholders te betrekken voor optimaal draagvlak. Draagvlak dat nodig is voor de bedrijfsbrede veranderingen die de nodige impact kunnen hebben op uw bedrijfsvoering.

Qontinu ondersteunt uw organisatie bij o.a.: Analyse, Innovatie en Optimalisatie, Applicatiebeheer, Projectmanagement en Onderhoud. Qontinu heeft ruime kennis en ervaring met bijna alle modules van AFAS Profit.

Als AFAS Expert help ik u om functionaliteit in te zetten waar dat moet en Finance, HR, CRM, Projecten en logistiek met elkaar te verbinden. 
Uw investering wordt optimaal te gelde gemaakt. Snelheid en gedegenheid zijn hierbij de sleutel. U wilt immers vooruit!